Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lazio overrasker: Forhører sig om Rakitic

Transfermarked - 12. maj 2020
Lazio overrasker: Forhører sig om Rakitic

Der er ingen tvivl om, at Ivan Rakitic synger på sidste vers i Barca og at han til sommer er fortid i klubben. Serie A har altid været en vellidt liga blandt kroatiske fodboldspiller og Rakitic er ingen undtagelse. Derfor har han også været sat i forbindelse med blandt andet Juventus og Inter - men nu overrasker Lazio og melder sig på banen.

Lazio tror på, at de kan give Rakitic et spændende eventyr og en udfordring og ifølge Il Tiempo har Lazio været i kontakt med Rakitic' bagland for at forhøre sig om det mulige sommerexit, og hvad kroaten selv siger om Lazio. Rakitic' agent har modtaget et hav af opkald fra interesserede klubber og spørgsmålet er bare hvem midtbanespilleren ender med at pege på som sin kommende arbejdsgiver.

Hvis han skulle ende med at tage til Lazio er der bestemt tale om et spændende projekt. Inden at Serie A blev stoppet på grund af coronavirussen, formåede Lazio at fravriste Inter og gå tæt på topholdet fra Juventus. Der er kun ét point mellem de to tophold og som prikken over i'et har Lazio faktisk scoret hele 10 mål mere end Juventus og lukket ét mål mindre ind. De har gang i en stor sæson og håber, at de kan rykke Juventus ud af position.

Barca er klar til at sende Rakitic ud af vagten hvis en klub imødekommer kravet på 20 millioner euro. I det omfang skulle Lazio være interesseret, da de selv formoder, at Milinkovic-Savic forlader klubben denne sommer og dermed indtjener klubben en god skilling efter et godt bidrag i klubben.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder