Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Juventus forhørte sig om De Jong

Transfermarked - 13. maj 2020
Medie: Juventus forhørte sig om De Jong

© AS


De to Champions League-finalister fra 2014/2015 Juventus og Barca har hørt meget til hinanden de seneste par uger. De er godt i gang med et par byttehandler og forsøger på den måde at komme styrket igennem transfervinduet og det var her, at Juventus pludselig forhørte sig om Frenkie de Jong.

Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt var de helt store helte for Ajax for to sæsoner og blev efterfølgende rygtet til alverdens klubber. Det lignede længe, at Barca ville snuppe dem begge, men De Ligt valgte som bekendt Juventus mens De Jong valgte Barca. Juventus var dog også interesseret i De Jong og de forsøgte for en stund at finde samme interesse frem, meddeler Sport.

Juventus forsøgte at få knyttet De Jong med i en byttehandel, men Barca tøvede ikke et split sekund og kappede lynhurtigt den mulighed af. Man ønsker at De Jong skal dominere midtbanen på Camp Nou og at han får en stor fremtid i klubben og man har været tilfredse med hans præstationer hvorfor han under ingen omstændigheder er på transferlisten.

De Ligts tilpasning i Juventus har ikke været en dans på roser. Han har haft sine problemer og kun en korsbåndsskade til Chiellini gav en masse spilleminutter til De Ligt. Hans navn dukkede ifølge Sport også op i forbindelse med de mulige byttehandler, men der er intet konkret om hollænderen og det forventes der ej heller at blive.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder