Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Vidals lønkrav i vejen for Lautaro-skifte

Transfermarked - 13. maj 2020
Vidals lønkrav i vejen for Lautaro-skifte

©


Arturo Vidal ligner en mand på vej væk. I dag kan la Cuarta berette om, at chileneren er tæt på at nå til enighed med Inter om et sommerskifte. Det hele er kommet på benene efter at Barca har sagt god for at han kan indlede forhandlingerne med den italienske klub, som så til gengæld sænker prisen på eftertragtede Lautaro Martinez.

Arturo Vidal er dog ikke sådan at løbe om hjørner med. Ifølge mediet har han således krævet en årsløn på 13 millioner euro, og den har Inter svært ved at acceptere. Deres højest lønnede spiller er Romelu Lukaku og han tjener ifølge Marca 12 millioner euro. Der er altså en løn, som skal forhandles på plads før Barca får den første døren åben i jagten på Lautaro Martinez. Vidals lønkrav stemmer overens med den løn, som han modtog i Bayern München.

Lautaro Martinez koster 111 millioner euro at købe fri til sommer, men Barca ser gerne at man kan bytte sig til en bedre pris. Derfor har man godkendt at sende Vidal til Inter og nu afventer man blot at de to parter når til enighed. Vidal og Inter-træner Antonio Conte har været i hyppig kontakt og det forventes, at man enderne snart mødes.

Barcas ledelse har en stor opgave foran sig i de kommende uger og måneder, da et hav af spillere skal sælges i takt med at man skal forstærke truppen forud for næste sæson. Man mener således at Lautaro Martinez kan styrke angrebet og selvom coronavirussen har ramt alle klubber hårdt, så håber Barca alligevel at man kan forhandle sig frem til den argentinske angriber.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder