Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jürgen Klopp: Messi er bedre end Ronaldo

Nyheder - 14. maj 2020Jürgen Klopp: Messi er bedre end Ronaldo

© Eurosport


Den evige duel om hvem der er bedst mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo kører fortsat for fulde drøn. Senest er Jürgen Klopp blevet stillet spørgsmål og han kommer med en dybere forklaring af hvorfor han mener, at Messi er bedre end Ronaldo.

- For mig er Messi bedst, men jeg kan ikke beundre Ronaldo mere end jeg allerede gør, fortæller Klopp til freekickerz i et interview på YouTube og fortæller videre:

- Forklaringen er: Vi har spillet mod dem begge og de er nærmest umulige at forsvare sig mod. Messi kræver ikke så meget fysik hvilket han er født med. Hvis du kunne tegne den perfekte fodboldspiller, så ville den have Ronaldos højde, han kan hoppe højt og løbe hurtig. Og man bør derudover tilføje tilgangen til det hele. Det er perfekt og professionelt og det kan næsten ikke blive bedre.

- På den anden side har du en lille Messi, som får alt til at se så simpelt ud. Netop derfor kan jeg lide ham en lille smule bedre som spiller på banen. Men Ronaldo er en fantastisk spiller.

- Det er selvfølgelig svært, men hvad de begge har til fælles er, at de begge har været på toppen i så lang tid. Der er yngre spillere, som har samme potentiale, men at gøre det over så langen periode er bare fantastisk.Messi eller Ronaldo? Se videoen her


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder