Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG udfordrer Barca: Byder på Pjanic

Transfermarked - 14. maj 2020PSG udfordrer Barca: Byder på Pjanic

©


Barca har i de seneste par uger været på jagt efter Miralem Pjanic og det forlyder i spansk presse, at bosnieren har sagt ja tak til de kontraktlige vilkår med catalanerne, men der mangler fortsat en decideret transferoverførsel. Endnu er forhandlingerne ikke på plads og der mangler fortsat en masse før der er en total aftale.

I mellem tiden er PSG pludselig dukket op og har nu udvist interesse i Pjanic. PSG og Barca har ikke det bedste forhold og det er ikke første gang, at PSG pludselig udviser interesse for en spiller, som Barca har på sigtekornet. Ikke desto mindre er det nu op til Barca og vurdere hvor mange penge de vil kaste i en handel for en 30-årig midtbanespiller.

Hos Barcas tilhængere er der ikke tvivl om, at man ikke bør gå all in på Pjanic. Han er 30 år og har ikke mange år tilbage af sin fodboldkarriere på topplan hvorfor det i første omgang kan undre, at man overhovedet kigger på ham taget i betragtning af de midtbanespillere man har i forvejen. Hvis PSG gør alvor af sin interesse kunne Pjanic meget vel ende i Frankrig.

Hos RMC Sport spekulerer man dog på om der er tale om et træk i en større operation, hvor Barca overgiver sig og lader Pjanic rykke til PSG samtidig med at man sælger Umtiti til PSG, som så til gengæld skærer gevaldigt i prisen på Neymar. Det er udelukkende spekulationer og lige nu er det eneste reelle at Barca og PSG begge er i snak med Pjanic' bagland.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder