Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Agent: Taler ikke med nogen om Coutinho

Transfermarked - 15. maj 2020
Agent: Taler ikke med nogen om Coutinho

© Bild


Det er ikke længe siden, at Philippe Coutinho måtte lade sig operere i anklen hvorfor han er ude i adskillige uger. Brasilianeren har ikke haft en særlig stor succes siden han skiftede væk fra Liverpool og nu forsikrer hans egen agent om, at man slet ikke er i snak med nogen klubber om et muligt skifte selvom situationen praktisk talt ser håbløs ud for Coutinho.

Coutinho blev opereret i anklen og måtte ud på sidelinjen i seks uger. Det er to uger siden og da Bundesligaen starter op igen, kan han kun håbe på, at han får lidt spilleminutter i sæsonens sidste kampe.

- Lige nu er Coutinho Bayern-spiller, men han har haft håndbremsen trukket i bund på grunda f en skade. Han blev opereret for to uger siden og har behov for seks ugers ro hvorfor han misser nærmest hele Bundesliga-sæsonen. Vi håber, at han kan nå tilbage og få et par kampe, fortæller agenten Kia Joorabchian ifølge TalkSPORT og følger op:

- I forhold til transfermarkedet har vi på nuværende tidspunkt ikke talt med nogen klubber om en mulig transfer. Lige nu er alle klubber mere fokuserede på den aktuelle pandemi og hvordan fodbolden bedst kan vende tilbage. Hvor Coutinho spiller og hvem der køber ham må vi tage efterfølgende, fortæller agenten videre og bekræfter således, at der reelt set ikke er noget konkret på bordet.

Der har været tale om, at Chelsea skulle være interesseret i at hente Coutinho, men også Newcastle kom på bordet, da de står til at blive overvejet af nogle stenrige ejere, som vil bygge sig et nyt hold. Hvor Coutinho ender bliver spændende at følge - muligheden for at vende tilbage til Barca fra lejeaftalen i Bayern er også til stede, men virker usandsynligt.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder