Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca har allerede fundet Semedos afløser

Transfermarked - 16. maj 2020Avis: Barca har allerede fundet Semedos afløser

© FCBN


Det ligner mere og mere at Nelson Semedo for alvor er på vej ud af Barca. Højrebacken kræver mere spilletid og ønsker tillid fra sin træner så han for alvor kan komme ind i en rytme uden at skulle rotere med Sergi Roberto, men det lader ikke til at Barca er klar til at give ham det. Han har længe været rygtet væk.

Det forlyder i italiensk presse, at Inter vil have Semedo som led i Lautaro Martinez-handlen og nu melder hollandske Veronica Inside, at Barca har fundet Semedos afløser - det er 19-årige Sergiño Dest fra Ajax, som angiveligt rykker til Camp Nou til sommer. Det vurderes, at Barca og Ajax er i avancerede forhandlinger om transferen.

Man skal også huske på, at Barca har udlejet Emerson til Real Betis, men han er brasilianer og vil derfor optage en plads på listen over ikke-europæere i klubben, hvor man kun må have fem i truppen. Desuden må man kun udtage tre til kampene, så det er også en faktor, som Barca skal tænke på. Man ved endnu ikke om hverken Arthur eller Vidal skifter - i så fald vil de åbne op for en plads.

I forhold til unge Sergiño Dest, så kan han også spille venstreback hvilket er noget, som man også tillægger en høj værdi i Barca. På Camp Nou er det kendt, at spillere ofte spiller ude af position og mens det har været en klar fordel før i tiden, så har det i den grad ikke givet pote i nyere tid.

Sergiño Dest har tidligere udtalt, at Barca er hans klare drøm og det ligner altså at det hele er ved at falde på plads. Han forholder dog begge ben solidt plantet i jorden, da han udmærket er klar over, at der skal en større rokade til før hans drømmeskifte går igennem.

Sergiño Dest er født og opvokset i Holland men tørner ud for USA på landsholdsplan.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder