Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Uvished i Barca om træningen i morgen

Nyheder - 17. maj 2020Uvished i Barca om træningen i morgen

©


Siden at spillerne fra La Liga fik lov til at bevæge sig ud på klubbens træningsanlæg for at træne individuelt, har der været positive nyheder fra klubberne da alle følger myndighedernes anbefaling og sørger for at spritte godt af og holde afstand. Den individuelle træning har stået på hidtil mens man i morgen tager et nyt skridt.

Der er således grønt lys til at klubberne må dele spillerne op i små grupper til træningen hvilket er et skridt mod normal træning før ligakampene sparkes i gang - men i Barca er man i tvivl og man ved faktisk på nuværende tidspunkt ikke hvad man gør. La Liga afventer svar fra myndighederne og således er Barca lige nu i venteposition.

Efter at coronavirussen fik fat i Spanien har man arbejdet benhårdt på at komme ud af situationen og derfor har man som herhjemme i Danmark opdelt genåbningen i faser. Lige nu er Barcelona og Madrid stadig i fase nul og det betyder, at der ikke er udsigt til gruppetræning fra i morgen.

Til gengæld mener La Liga, at Spaniens i morgen træder ind i fase 1 i Barcelona og Madrid og dermed kan kan træne i grupper. Men hvorvidt man træder ind i en ny fase i morgen vides endnu ikke og man afventer således det endegyldige svar. Hvis det ikke sker, så fortsætter Barca den individuelle træning som hidtil.

Udover Barca så er Espanyol, Leganes, Real Madrid, Atletico Madrid og Getafe også i venteposition af hold i La Liga. Espanyol har til i Barcelona mens de øvrige fire hold alle har base i Madrid.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder