Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez: Arthur har ikke leveret noget som helst

Transfermarked - 17. maj 2020Suárez: Arthur har ikke leveret noget som helst

©


I disse dage går der rygter om, at Barca er i færd med at sende Arthur til Juventus i en større transferrokade, som i sidste ende skal gavne Barca i håbet om at komme forstærket ud af transfervinduet. Arthur selv mener ikke, at han har bevist nok og han er derfor ikke klar til at skifte allerede nu. Han tror selv på, at han har mere at give.

Den tidligere Barca-spiller Luis Suárez, som hidtil fortsat er den eneste spanier til at vinde Ballon d'Or, er ikke særlig imponeret over Arthur og han mener, at man skal sende ham videre, da man i Italien snakker ekstremt højt om brasilianeren.

- Denne fyr Arthur har ikke leveret noget som helst indtil videre. Tror du virkelig at en spiller som f.eks. Aleña ikke kunne have gjort det, som Arthur har gjort indtil videre? Når de taler om Arthur i Italien så taler de som om, at de er ved at hente Pelé, fortæller Luis Suárez og følger op:

- Det er som om, at de ikke har set nogen kampe. Jeg beklager over for Arthur, men han har ikke leveret så meget, at man kan sige 'Sikke en spiller vi har hentet fra Brasilien!'.

Arthur har siden skiftet til Barca i 2018 spillet med i 67 kampe. Han er på ingen måde fast mand på midtbanen og selv under Quique Setién er det ikke til at vide, hvem der er fast mand.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder