Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga-kampe hver dag og kampe kl. 23

La Liga - 17. maj 2020La Liga-kampe hver dag og kampe kl. 23

Der venter en hidsig plan når La Liga og RFEF kan offentliggøre den plan, som de er ved at strikke sammen lige nu. Madrilenske AS erfarer, at de har fået oplysninger om den plan, der lige nu forventes at blive den store genstarter for La Liga efter coronavirussen - og den er ikke til at spøge med.

Alle klubber i La Liga skal i aktion to gange i ugen og samtidig kan man se frem til kampe hver evig eneste dag fra La Liga. Der er mulighed for at spille hver dag, men det er endnu ikke helt sikkert om man udnytter den mulighed. Hver klub skal have 72 timer (3 døgn) mellem hver kamp.

Spanien er et stort land hvilket også giver temperaturforskelle. Her tales der om, at der i den nordlige del af landet - oppe omkring Baskerlandet - afvikles kampe som vi kender det med kick off klokken 19, 20 og 21 mens man nede i Andalusien og de øvrige sydlige områder først spiller klokken 23 på grund af varmen i disse måneder.Planen er at man starter op i juni og slutter af den 29 .juli. På den måde skal man gennemtvinge en masse kampe, men fortsat med øje for, at der er tale om mennesker og ikke robotter. Spillerne skal have restitutionstid og man skal også huske at der skal rejses meget når man tager til udekampe. Det lader dog til at man har en plan klar og man håber snart på, at man kan offentliggøre den.

Klubberne i La Liga har hidtil trænet individuelt, men fra og med i morgen, mandag, må man blive opdelt i små grupper og træne sammen før man senere får lov til at træne som et hold lige inden at kampene skal sparkes i gang.

Bemærk i øvrigt også at resten af sæsonen spilles uden tilskuere - præcis som det var tilfældet med Bundesligaen i går, da den blev sat i gang. Det er en ekstrem flad fornemmelse, men det er nødvendigt under disse omstændigheder.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder