Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Gruppetræning med 10 spillere fra i morgen

Nyheder - 17. maj 2020Officielt: Gruppetræning med 10 spillere fra i morgen

© FC Barcelona


Så er det officielt. La Liga-klubberne har endegyldigt fået det grønne lys. Fra og med i morgen mandag må klubberne ændre på træningsplanen således at spillerne ikke længere behøver at træne individuelt nå de møder op på træningsanlægget. Det er gode nyheder, da det hele glider efter planen.

Der er blevet åbnet op adgangen til fase tre hvilket betyder, at Barca fra i morgen må opdele træningen således at op mod 10 spillere har lov til at træne sammen. Det er rigtig gode nyheder, da man bliver stærkere som et hold ved at træne sammen. Barca melder desuden at spilerne møder ind klokken 9.30 i morgen til træning.

- Et nyt fremskridt for træningen. Fra mandag den 18. maj vender klubberne tilbage til træning i fase tre. I denne fase må træningen bestå af grupper af op til 10 spillere, skriver Barca på sin officielle hjemmeside og bekræfter dermed at Barca-spillerne i morgen endelig kan træne sammen.

Efter denne fase gælder det om at sikre, at alt er under kontrol inden man åbner op for fasen hvor den samlede holdtræning kan finde sted. Efter den fase er der kun én vej tilbage: Af genstarte ligaen og få sat gang i kampene så en mester af sæsonen 2019/2020 kan findes.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder