Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fernández: Messi har ringet til Lautaro

Transfermarked - 18. maj 2020Fernández: Messi har ringet til Lautaro

©


Avisen Sport har talt med Adrián Rubén Fernández, som var manden der opdagede Lautaro Martinez. Som bekendt er den argentinske angriber i søgelyset hos Europas topklubber, men Barca ser ud til at have en fordel, da han selv drømmer om at tørne ud for catalanerne. Nu taler Fernández ud om Lautaro.

- Messi har ringet til Lautaro for at fortælle ham, at han vil spille sammen med ham. Det er jeg ikke i tvivl om. Og netop derfor er handlen næsten i hus. Jeg ved, at det kommer til at gå godt for Lautaro i Barca og han bliver den perfekte erstatning for Suárez, fortæller Fernández til Sport og følger op:

- Han har samme kvalitet som Sergio Agüero hvis man kigger på argentinske spillere. Han får en stor karriere fyldt med succes - jeg vil endda sige, at Lautaro er bedre (end Agüero) i luften og med sit dårlige ben, men det skal han bevise med tiden og jeg håber, han gør det.- At spille med verdens bedste spiller, som er 32 år og stadig har 3-4 sæsoner i sig... at være Messis holdkammerat; det kan kun gøre ham bedre - også på landsholdet. Lautaro og Messi skal nok få en forbedret forståelse for hinanden på banen.

- Jeg glemmer aldrig den unge Lautaro. Det var november 2013 og der var prøver. Fabio Radaelli og Alfredo Acosta så Lautaro på en af de øvrige baner og kaldte på mig med det samme. 'Adrian, der er en ekstraordinær spiller; vi skal skrive med ham uanset hvad'.

- Jeg forklarede dem, at vi ikke havde plads til flere talenter fra 1997 på holdet, men Fabio insisterde og derfor skrev vi med ham. Lautaro kom januar 2014 og boede på vores akadami i 2-3 år. Han var en klog dreng, som var ydmyg og ekstremt fokuseret. Han har altid vidst, at han ville blive professionel fodboldspiller. Han gjorde alt for det.

- Han afviste tilbud fra Real Madrid. Vi forklarede ham, at det bedste (på daværende tidspunkt) var at fortsætte i Racing Club, at debutere og få spilletid i den argentinske liga. Heldigvis lyttede han; han fik sin debut og nu er han i Europa.

- Nu viser han alt, hvad vi vidste han kunne. Han overrasker os hver dag og til trods for hvor ung han er, så er han en komplet angriber; en rigtig målscorer.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder