Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rooney: Bolton ødelagde Piqués United-karriere

Nyheder - 18. maj 2020
Rooney: Bolton ødelagde Piqués United-karriere

©


Wayne Rooney tror, at et nederlag til Bolton sent i 2007 var årsagen til at Gerard Piqué ikke fik en stor karriere ud af sit ophold i Manchester United. Det var den kamp, som var afgørende for at Sir Alex Ferguson valgte at sætte catalaneren på transferlisten. Det skriver Rooney i sin klumme for The Sunday Times.

Rooney fortæller, at Piqué blev 'mobbet' ud af Premier League efter kampen mod Bolton, hvor Piqué slet ikke kunne håndtere det fysiske pres. Piqué brugte fire år i Manchester United men formåede ikke at bryde igennem før han endte med at skifte til Barca - et skite som han ikke har fortrudt på noget som helst tidspunkt.

Piqué var oppe mod Nemanja Vidic og Rio Ferdinand, så det var heller ikke lette betingelser for Piqué, som er en stor mand - men åbenbart ikke kunne klare sig i Premier League - i hvert fald ikke for 13 år siden.

- Bolton ødelagde Piqués karriere i Manchester United. Han var ung og blev 'mobbet' (kørt rundt af Bolton) på banen. Jeg tror, at det var dér, at Fergie valgte at Piqué ikke rent fysisk var den rette mand til Premier League, skriver Rooney og fortæller yderligere om Piqués konkurrent på pladsen:

- Jeg husker, at Vidic trænede hårdt i fitnesslokalet i 2-3 dage før vi skulle møde Bolton eller Didier Drogba for at pumpe sig selv op, kommer det yderligere fra Rooney.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder