Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Soyuncu-agent: Barca er interesseret i ham

Transfermarked - 19. maj 2020Soyuncu-agent: Barca er interesseret i ham

©


Leicesters forsvarsspiller Caglar Soyuncu er angiveligt på Barca radar, hvis man spørger spillerens agent Mustafa Dogru. Barca forsøgte at hente Caglar Soyuncu i 2016 uden held og nu forsøger de måske igen, fortæller agentet til madrilenske AS.

- Det er muligt, at han skifter til Barca denne sommer. Barca forsøgte at hente ham da han var i Altinordu; vi forhandlede og de præsenterede os for et bud, fortæller agente.

- Vi mente at det bedste var at skifte til et hold, hvor han kunne få spilletid hver uge og udvikle sig under de bedste vilkår. I Premier League er det kun Liverpool, som kan hente ham - men vi må ikke glemme de franske hold - PSG kunne være en overraskelse, fortæller han yderligere.

Caglar Soyuncu har kontrakt med Leicester frem til 2023, men er åben for et skifte allerede denne sommer hvis det rigtige bud kommer. Han skulle angiveligt kun være interesseret i at skifte til udlandet og det er altså her, at Barca kommer ind i billedet.

Caglar Soyuncu fylder 24 år på lørdag og endte med et skifte til Freiburg i 2016, da Barca ellers var interesseret. To år senere gik turen til engelske Leicester.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder