Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suarez til Lautaro: Bliv hvor du er

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 21. maj 2020Suarez til Lautaro: Bliv hvor du er

© Goal


Meget tyder på, at Lautaro Martinez snart ender i Barcelona. FC Barcelona er villig til at sælge eller bytte flere spillere, for at skiftet økonomisk kan lade sig gøre. Står det til tidligere Inter og Barcelona-angriber Luis Suarez, så bør Lautaro Martinez ikke skifte til Barcelona. Han mener, at han skal blive i Inter. Den tidligere spanske Ballon d'or vinder, havde følgende at sige:

- Hvis jeg var ham, ville jeg ikke skifte hold. Det er en svær beslutning at træffe, og hvis Messi har kontaktet ham, er det meget nemt at hælde til et skifte. Vi taler dog om en dreng, som stadig er meget ung. Han har alle chancer, for at tage andre muligheder i fremtiden.

Som spanske Luis Suarez er inde på, har Messi eftersigende ringede til Lautaro, for personligt at fortælle ham, at Messi gerne vil spille sammen med ham - noget som Messi også har fortalt i et interview.
Quique Setíen har fortalt, at han hverken er optimistisk eller pessimistisk vedrørende om handlen kan lade sig gøre, med covid-19 i tankerne.Luis Suarez er ikke den eneste udefrastående, som prøver at rådgive Lautaro. Præsidenten for ungdomsfodbold i Racing, Ruben Fernandez, har sagt at Martinez bør tage til Barca.

Afslutningsvis havde Luis Suarez følgende at sige:

- Lad os være ærlige, han ville have en mindre fremtrædende rolle i Spanien end han har i Inter. Jeg ønsker at give Lautaro et råd - bliv hvor du er.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder