Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Chiellini om Suárez-bid: Jeg er også et svin

Nyheder - 22. maj 2020Chiellini om Suárez-bid: Jeg er også et svin

© Sky Sport


Ingen glemmer episoden mellem Luis Suárez og Giorgio Chiellini fra VM 2014, hvor Suárez fuldstændig umotiveret bed Chiellini i skulderen. I dag er Giorgio Chiellini aktuel med en bog, hvor han taler om alt, hvad han har oplevet i sin karriere og her skyder han med skarpt - og han reflekterer.

Bogen kommer forbi mange fodboldikoner og en af dem er Suárez. Her er der absolut ingen had at spore i Chiellini, som kun ser en vinder i Suárez til trods for den voldsomme episode.

- Jeg beundrer hans ondskab på banen. Hvis han mister den, så bliver han bare en ordinær angriber. Der skete ikke noget specielt den dag i 2014. Jeg markerede Cavani det meste af kampen - endnu en svær spiller - og jeg opdagede så at Suárez havde bidt mig i skulderen.

- Det skete, men det er hans strategi når det kommer til kontaktsport - og det er også min. Han og jeg er meget lig hinanden og jeg elsker at møde angribere som ham. Jeg ringede til ham et par dage efter for at fortælle, at han ikke skulle undskylde. Jeg er også et svin på banen og jeg er stolt af det. At opføre sig ondt på fodboldbanen er en del af af spillet - for at slå en modstander skal du være klog, skriver Chiellini om episoden.

Chiellini slår altså fast, at han absolut ikke har noget had til Suárez, som mange medier ellers skrev om den dag for seks år siden.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder