Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Ter Stegen tæt på forlængelse

Nyheder - 22. maj 2020Medie: Ter Stegen tæt på forlængelse

© T Online


Endelig er der godt nyt i sagen om Marc-André ter Stegens kontrakt. Verdens bedste målmand har ellers ikke talt med Barca om en forlængelse siden man valgte at sætte det på pause - dels fordi, at man ikke kunne enes og dels fordi, at coronavirussen besværliggjorde de ønsker man havde. Men nu er man i snak igen - og det ser positivt ud.

Set fra ledelsens perspektiv handler det om at forlænge med Ter Stegen, som har en kotnrakt der løber til 2022. Om et år vil han være ét år fra kontraktudløb og det gør ham meget billigere og åbner samtidig op for at der er grundlag for at tale med andre klubbe. Det vil Barca undgå og derfor vil de forlænge med ham i år.

Barca er ikke i tvivl om, at de har fingrene i verdens bedste keeper og derfor ønsker de at forlænge hans kontrakt til 2025 samtidig med at han bliver blandt de bedst lønnede spillere i truppen. Det meddeler Sport i dag som erfarer, at de to parter igen taler om forlængelsen.

Ter Stegen har udelukkende haft fokus på at forlænge sin kontrakt med Barca og han har derfor afvist anmodninger fra f.eks. Bayern München, som efterhånden skal have fundet den rette erstatning for Manuel Neuer. Desuden har Barca taget det med ro, da man ikke forestiller sig en klub komme og indløse Ter Stegens frikøbsklasul på 1,3 milliarder kroner. Når man forlænger kontrakten, så stiger frikøbsklausulen også, det er der ingen tvivl om.

I næste uge skal parterne mødes igen og her forventer man at kunne enes om de grundlæggende vilkår for at kunne forlænge kontrakten.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder