Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gonzalez: 90% af dommerne er Real Madrid-fans

Nyheder - 22. maj 2020Gonzalez: 90% af dommerne er Real Madrid-fans

© Marca


Den tidligere topdommer Eduardo Iturralde Gonzalez deltog i en masse af Barcas kampe - nogle mere dramatiske end andre. Han fortæller til El Larguero, at ni ud af 10 dommere i Spanien er Real Madrid-fans mens størst delen af landet ligeledes hellere vil se de hvidklædte vinde end Barca.

- Om Barca vil det eller ej, så er 70% af landets befolkning - eksklusiv Catalonien - Real Madrid-fans. I dag er der flere mennesker som holder med Barca efter at de unge voksede op med at se Pep Guardiolas Barcelona-vindende hold, fortæller Eduardo Iturralde Gonzalez og følger op:- Før Messi-æraen var der ikke mange som holdt med Barca, fortæller han videre før han bliver bedt om at sætte procent på hvor mange af dommerne, som holder med Barca:

- 90% holder med Real Madrid, forklarede han videre og bekræftede dermed en mindre myte, som længe har floreret i Spanien - omend flere dommere efter deres karriere har været ude og bekræfte selvsamme historie op til flere gange. Eduardo Iturralde Gonzalez er ikke den første.

Eduardo Iturralde Gonzalez bekræfter desuden at han selv holder med Athletic Bilbao hvilket ikke er så underligt, da han er født og opvokset i Baskerlandets Arrankudiaga bare 20 minutter fra Bilbao.

Iturralde Gonzalez dømte næsten 300 La Liga-kampe og smed om sig med intet mindre end 1514 gule kort (5 gule kort pr. kamp). 53 resulterede i dobbelt gult og dermed rødt mens han 62 gange havde det røde kort direkte op af lommen. Desuden dømte han også Champions League, Europa League, VM-kvalkampe og ikke mindst én Ligue 1 kamp.

38 gange dømte han Barca-kampe hvilket kun resulterede i fire nederlag til Atletico Madrid, Mallorca, Valencia og Racing Santander.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder