Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bayern: Vi køber ikke Coutinho

Transfermarked - 23. maj 2020
Bayern: Vi køber ikke Coutinho

© Goal


Helt som ventet har Bayern München ikke valgt at udnytte den købsoption, de sidste år inkluderede i aftalen da de valgte at leje Philippe Coutinho i Barca. Her fik tyskerne mulighed for at købe brasilianeren fri for 120 millioner euro - men med eller uden corona havde de aldrig betalt så mange penge. Nu bekræfter Bayern, at man ikke har udnyttet købsoptionen.

Hvis Coutinho havde vist strålende spil, så havde Bayern i hvert fald overvejet situationen selvom de ikke typisk spenderer vilde summer på transfermarkedet. Men Coutinho har ikke vist spil der er bare i nærheden af 120 millioner euro værd og derfor har tyskerne naturligvis valgt ikke at reagere på købsoptionen.

- Købsoptionen er udløbet og vi har valgt ikke at udnytte den, fortæller Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge til Der Spiegel fredag.

Coutinho har medvirket i 23 ud af i alt 25 kampe før fodbolden blev lukket ned på grund af coronavirus. Ud af disse 23 kampe har han startet inde 15 gange, men selv med al den spilletid har han ikke lige frem vist det flotte spil fra Liverpool-tiden frem. Han har været udmærket, men Bayern München har ikke set en spiller, som har ledet holdet og derfor vurderer man ham ikke til at være 120 millioner euro værd.

Det forlyder i spansk og tysk presse, at Bayern i stedet vil forsøge at leje Coutinho endnu engang, men det er tvivlsomt hvor vidt det sker. Barca skal også se se deres transfervindue an før de kan acceptere en lejeaftale - men kan ende helt ude, hvor Coutinho må hjem til Barcelona og spille fodbold igen.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder