Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Everton afgiver sidste Todibo-bud

Transfermarked - 23. maj 2020Everton afgiver sidste Todibo-bud

© FCBN


Jean-Clair Todibo forventes ikke at fortsætte på en Barca-kontrakt. Forsvarsspilleren har været udlejet til Schalke 04 siden starten af året, men tyskerne har ikke råd til at købe ham fri som følge af coronavirussen. Derfor har Barca haft gang i andre følere for at få solgt Todibo.

Selvom Todibo egentlig viste godt spil i Barca og siden har leveret en god indsats for Schalke 04, så har Barca ikke planer med ham. Man søger derfor et salg og Everton har vist stor interesse for ham, men nu er englænderne blevet træt af Barcas budjagt, og de har derfor afgivet det sidste bud.

Buddet lyder på 22 millioner euro plus yderligere tre millioner euro i variabler som udløses såfremt Todibo lever op til aftalte vilkår. Barca har endnu ikke reageret på buddet, da de håber, at en anden klub vil byde mere - men det kan ende med at man få mindre end de 22 millioner euro hvis ikke man accepterer Evertons bud.

Todibos karriere er gået i stå siden skiftet til Barca. Toulouse valgte at fryse ham ude efter aftalen med Barca og catalanerne hentede ham derfor til klubben et halvt år før tid. Men han fik ikke meget spilletid og kom kun på banen fem gange i Barca-trøjen. Siden skiftet til Schalke har han dog medvirket i hele 31 kampe og tilmed scoret et mål.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder