Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Trincão forbereder sig allerede til Barca-skifte

Transfermarked - 23. maj 2020Trincão forbereder sig allerede til Barca-skifte

© FC Barcelona


Det unge talent Francisco Trincão blev for nogle måneder siden bekræftet som ny mand i Barca fra næste sæson. 31 millioner euro har Barca betalt for at få fingrene i det portugisiske talent på 20 år og han er allerede godt i gang med at forberede sig til sit store sommerskifte.

I Portugal er man også ramt af coronavirussen og derfor har Trincão nærmest været indespærret i hjemmet. Men her har han ikke været alene. Han har nemlig brugt månederne sammen med den nu tidligere Barca-spiller Abel Ruiz, som skiftede til Braga på en lejeaftale for snart et halvt år siden.

Trincão har altså lært en masse om klubben og byen af Abel Ruiz og han er desuden gået i gang med at lære både spansk og catalansk. Det er noget som man glæder sig over i Barca, da han dermed viser, at han er klar til at arbejde hårdt for sit helt store gennembrud på den store scene. At han ikke kommer sovende til timen betyder ligeledes at hans kommende konkurrenter også skal arbejde hårdt.

Med nummer 77 på ryggen har Trincão givet sin del til Braga før han den 31. januar 2020 bekræftede sommerskiftet til Barca. Han lander i sin nye klub den 1. juli og er blevet udstyret med en 5-årig kontrakt tilhørende en frikøbsklausul på voldsomme 3,7 milliarder kroner.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder