Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sergiño Dest sætter ild til rygterne

Transfermarked - 24. maj 2020Sergiño Dest sætter ild til rygterne

©


Barca holder skarpt øje med transfermarkedet for at finde en højreback hvis det ender med at man sender Nelson Semedo videre i karrieren som rygterne så gerne vil have det. Inter, Juventus og Manchester City har alle været nævnt og derfor har Barca gjort klogt i at stå klar med en erstatning hvis Semedo smutter.

En af dem er Ajax' Sergiño Dest, som blot er 19 år, men som vurderes til at få en stor karriere. Barca har ham i kikkerten som Semedos erstatning og i går kunne Sergiño Dest sætte ild til rygterne. Det skete på Instagram, hvor han på sin story står iført en Barca-trøje i sit eget hjem i Amsterdam.

Det fik hurtigt Internettets fodboldfans til at sætte billedet i omløb og spørgsmål er om han giver et enormt hint, eller om han blot elsker Barca og derfor har Barca-tøj liggende derhjemme. Den sidste mulighed kan absolut ikke udelukkes, men spørgsmålet er om Dest med vilje ønskede at give et hint.

Under alle omstændigheder lader det ikke til at blive en realitet med et skifte såfremt Semedo bliver i Barca. Moussa Wague er kommet hjem fra lejeaftale i Nice og derudover har man stadig Sergi Roberto. Så man har rigeligt med kvalitet på højrebacken, men Barcas fans drømmer om, at Nelson Semedo en gang for alle får lov til at blive førstevalg og blive spillet varm i stedet for at skulle skifte med Roberto konstant.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder