Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca sætter kæmpe rabat på Dembélé

Transfermarked - 24. maj 2020Medie: Barca sætter kæmpe rabat på Dembélé

© AS


Ousmane Dembélé har i glimt vist ekstremt flot spil for Barca, men desværre for både ham selv og klubben har skader desværre været afgørende for at han endnu ikke er slået til. Og nu lader det til at Barcas tålmodighed er opbrugt: Ifølge Sport har Barca endegyldigt sat Ousmane Dembélé til salg.

Men han er ikke bare til salg som man har hørt om det før. Barca har accepteret, at man må lide et gigantisk økonomisk tab på en eventuel handel. Man får aldrig nogensinde lige så mange penge for ham, som man selv gav i 2017 til Dortmund. Derfor har man erkendt, at man må sætte rabat på franskmanden for at være realistiske.

Faktisk så meget rabat, at Barca har trukket 68 millioner euro fra prisen - svarende til svimlende 507 millioner danske kroner. Barca gav selv 105 millioner euro for ham for tre år siden, men denne sommer er han til salg for bare 37 millioner euro - forlyder det hos mediet.Det er et gigantisk tab, men ikke desto mindre ser klubben det som en investering da man håber, at man kan bruge ham som en del af Neymar-handlen med PSG. Kan man det, så tror man på, at Neymar kan 'vinde de tabte penge' tilbage gennem sit spil på banen. Neymar kender klubben og spillerne og han har allerede vist, at han kan spille som en af verdens bedste spillere i Barca.

Det er seneste nyt i Dembélé-sagen og nu er der kun at vente. Barca håber, at man kan hente Neymar tilbage denne sommer og til trods for coronavirus og langt færre penge, så tror man på, at Dembélé kan være med til at sætte gang i transferkabalen.

Dembélé har spillet 74 kampe for Barca og scoret 19 mål i løbet af sine tre sæsoner i klubben.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder