Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real Betis holder øje med 5 Barca-spillere

Transfermarked - 26. maj 2020Real Betis holder øje med 5 Barca-spillere

©


Real Betis og Barca har et rigtig godt forhold og Betis ser det som en fordel, at de kan hente talenter i Barca for at give dem spilletid. Man har senest set det med Carles Aleña, som ingen spilletid fik i Barca, men som har fået godt med kampe i Andalusien. Betis kigger efter fire øvrige spillere.

Som bekendt var Aleña kun sendt afsted på en lejeaftale, men Betis ser det som en reel mulighed at knytte ham til klubben på en permanent kontrakt. Desuden kigger andalusierne også på Francisco Trincao, som kommer fra Braga til Barca den 1. juli. Han blivet spået en stor fremtid og meget tyder på, at Barca giver ham mindst én sæson i klubben før man overvejer hans fremtid. Hans alder kan give anledning til en lejeaftale i La Liga, men han er så langt fremme i sin udvikling, at man allerede nu stoler på ham.

Derudover ser Real Betis også på Ansu Fati, som har gang i en kometkarriere, men som forventes at få enorme udfordringer såfremt Barca formår at hente Lautaro Martinez og specielt Neymar, som gerne brillerer i ventre side af angrebet. Desuden har man Messi, Suárez og ikke mindst Martin Braithwaite, som en lejeaftalen kan sagtens være ideelt for Ansu Fati.

Junior og Riqui Puig bliver også fulgt tæt af Real Betis, som ikke har i sine at hente alle fem spillere, men som ser dem alle interessante nok til at man vil åbne muligheder. Junior blev hentet i Real Betis, men har ikke været i nærheden af at slå Jordi Alba af pinden. Det vurderes dog at han får endnu en sæson på Camp Nou før man for alvor afskriver ham.

I forhold til Riqui Puig er det en helt anden sag. Han ønsker spilletid på et højere niveau end B-holde kan give ham, men på førsteholdet har Setién gjort det klart, at Puig skal forbedre sine defensive pligter for at spille bold - man skal ikke bare være god, man skal være rigtig god, forklarede Setién, da han blev bedt om at udtale sig om Puig.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder