Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Zamorano: Barca har ikke råd til Lautaro

Transfermarked - 26. maj 2020Zamorano: Barca har ikke råd til Lautaro

©


Rent økonomisk er Barca ikke i en position til at kunne hente Inter-angriberen Lautaro Martinez, hvis man skal tro på den tidligere Nerazzurri-stjerne Ivan Zamorano. Det fortæller han til mexicanske MisionTUDN, som har taget en snak med Zamorano om fremtidens Inter.

Lautaro Martinez har længe været rygtet til Barca og adskillige andre europæiske topklubber i takt med at Inter selv har et godt øje til PSG's Edinson Cavani, men Zamorano er slet ikke i tvivl om, at Lautaro bliver på San Siro i næste sæson på grund af de nuværende økonomiske omstændigheder.

- Jeg håber virkelig at Lautaro bliver i Inter. Han er 22 år; Cavani er 11 år ældre, men har meget erfaring fra forskellige klubber. Cavanis ankomst har dog intet med Lautaro-salget at gøre, forklarer Zamorano til MisionTUDN og følger op:- Barca har økonomiske problemer som ikke tillader dem, at de kan hente Lautro. Så som jeg ser det, så er jeg ikke i tvivl om, at han bliver i Inter. Cavani kan så blive et alternativ for de andre - som Alexis Sánchez der vender tilbage til Manchester United, så kan Cavani dække ind for ham.

- Jeg garanter, at Lautaro er Inters femtid. Barca skal betale 100 millioner euro hvilket er det mindst beløb, som Inter har krævet. Conte kan lide Arturo Vidal, men først skal Barca hoste op med 100 millioner euro, forklarer han videre

Lautaro Martinez' frikøbsklausul falder til 111 millioner euro om lidt over en måned hvilket mange forventer at Barca vil udnytte - hvis klubben altså kan finde hver en krone.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder