Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fuld fokus på den 14. juni

La Liga - 27. maj 2020Fuld fokus på den 14. juni

© FC Barcelona


I skrivende stund er La Liga i færd med at strikke kampprogrammet for de resterende 11 runder sammen, da man har fået grønt lys til at genstarte La Liga til juni. Derfor har Barca nu endelig et mål: At forberede sig til udekampen mod Mallorca.

Det er endnu ikke bekæftet hvornår La Liga sparkes i gang igen, men alt tyde på, at Barca møder Mallorca den 14. juni klokken 19.30 på San Moix og derfor har catalanerne nu fokus på at forberede sig til kampen på bedst mulig vi. Spillerne er allerede godt i gang med træningen og de kæmper hårdt for at komme i form og forventes da også at stå skarpe til den 14. juni.

Kampprogrammet bliver dog noget så presset, da sæsonen egentlig skulle være slut nu. Men man mangler fortsat 11 runder samt nogle kampe i Champions League, som heller ikke har fået en comebak-dato. så løsningen er næppe holdbar - men man ønsker at gøre alt for at få afsluttet æsonen.

Det forventes at Barca spiller to kampe i ugen - det kan praktisk talt blive til tre kampe i ugen, men fokuspunktet lige nu er også at navigere sig bedst muligt ud af problemerne, da man også har vejret i tankerne: Det er meget varmt i Spanien i juni og juli og derefter planlægger man de sene kampe til at blive spillet i den sydlige del af landet, så temperaturenhar mulighed for at falde. Her tales der primært Sevilla, Betis og Granada. Kampe ude mod disse hold kan sagtens gå hen og blive planlagt til kl. 23.

Lige nu kan Barca træne med 14 mand pr. gruppe, men det varer ikke længe før man får tilladelse til at træne som et hold igen så man kan forberede sig bedst muligt til det svære kampprogram, hvor mesterskabet skal afgøres.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder