Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Afsløring: Derfor vil Barca have Miralem Pjanic

Transfermarked - 27. maj 2020Afsløring: Derfor vil Barca have Miralem Pjanic

© AS


En intern rapport fra januar 2020 inkluderer nogle grunde for vigtigheden af bestemte type spillere, som Barca bør købe ind denne sommer. Det skriver mediet AS, som derved fastslår hvorfor det er at Barcas ledelse er så opsatte på at hente Juventus' 30-årige Miralem Pjanic.

Mange af klubbens fans tog sig til hovedet da de hørte om rygterne som sendte Pjanic til Barca og det blev endnu værre da det kom frem, at det skulle være på bekostning af Arthur. For mange giver det ikke mening at skifte et talent som Arthur ud med en 30-årig spiller som Pjanic, men klubbens ledelse har en rapport fra januar, som indikerer at det netop er en spiller som Pjanic, man har brug for.

AS har fået indblik i rapporten, som tydeligvis prioriterer spillere med erfaring over ungdommens blod - dog kun på nogle udvalgte positioner på banen.Kravene
- Kravene på en specifik position på banen skal vurderes højt. Det er måske ikke kun unge spillere, som skal hentes ind. Større erfaring med spillet er et krav og det kan være mere interessant at signe en ældre spiller; dér, hvor fysikken er nødvendig, kan det være bedst med en ung og stærk spiller. Til gengæld kræver en erfaren spiller mindre tid til at falde til i en ny klub og på den måde være klar fra start, står der i rapporten.

Værdiful erfaring
- Procentdelen af succesfulde aflevering er typisk 3-5% højere hos en 30-årig sammenlignet med en spiller på 16-29 år. Og desuden tilpasser en erfaren spiller sig bedre på banen i forhold til unge spillere.

Økonomisk fordel
- En ældre spiller har bedre ved at acceptere et nedslag i sin løn i forhold til forventninger af hans præstationer.

Desuden står der også i rapporten, at man søger en balance mellem erfarne og unge spillere, som i sidste ende giver det bedste resultat. Der er tydeligvis tale om en strategisk ændring på Camp Nou, og rapporten er det klare bevis for ændringerne. Barca har altid prioriteret ungdommen når man skulle kigge eter talent fremfor at beslutte sig ud fra hvilken position man har behov for at afdække.

Det er ingen hemmelighed, at Barca har svært ved at få spillere til at bryde gennem lydmuren fra La Masia. Det sker i ny og næ, at man ser en spiller levere en solid præstation når chancen bliver givet, men så vender man altid tilbage til at tage fat i en erfaren spiller og sende talentet ud på en lejeaftale.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder