Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur til Juventus: Jeg bliver i Barca

Transfermarked - 27. maj 2020Arthur til Juventus: Jeg bliver i Barca

© FCBN


Brasilianske Arthur har været en del af rygtemøllen på det seneste, hvor han sættes i forbindelse med et skifte til Juventus, som så til gengæld skal sende 30-årige Miralem Pjanic den anden vej. Men Arthur har ikke i sinde at involvere sig i en byttehandel - han gider slet ikke til Juventus, fastslog han over for den italienske klub søndag.

Mundo Deportivo meddeler således, at Arthur i søndags tog kontakt til Juventus' sportsdirektør Fabio Paratici i søndags for at takke for interessen og samtidig afslå tilbuddet om at skifte til den italienske klub. Desuden slog han fast, at hans intention er at fortsætte på Camp Nou og dermed har Arthur altså ikke planer om at skifte væk fra Barca denne sommer.

Mandag var der så møde mellem Arthurs far og bror samt Abidal og Planes. Her fik Abidal og Planes beskeden om, at Arthur netop havde afvist Juventus for at blive i Barca. Arthur har været rygtet til Juventus i adskillige uger og for en måned siden måtte han offentligt bekræfte, at hans ønske var at blive i Barca. Det holdt han fast i, da han søndag afslog Juventus' tilbud.

Nu, hvor Arthur blev stor sandsynlighed har trukket sig selv ud af rygtemøllen, skal Barca finde en anden løsning for hvordan man kan lokke Pjanic til Barca. Bosnieren er selv interesseret i skiftet, men Juventus skal overtales og Barca har ikke tænkt sig at smide mange penge efter ham. Derfor tilbød man Arthur, som Juventus også var interesseret i, men i sidste ende valgte Arthur at trække stikket og afvise.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder