Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gaspart: Ligaen var slut hvis Real Madrid lå nr. 1

La Liga - 28. maj 2020Gaspart: Ligaen var slut hvis Real Madrid lå nr. 1

©


La Liga har stået på pause siden starten af marts og først nu her tre måneder senere forventes det, at man igen kan begynde at spille spansk bold, dog uden tilskuere for at mindske risikoen for yderligere coronasmitte. Mange forstår ikke hvorfor ligaen endnu ikke er blevet annulleret eller afsluttet med holdene på de nuværende positioner - men den tidligere Barca-præsident Joan Gaspart er ikke i tvivl.

- Hvis Real Madrid lå nummer et inden at ligaen blev sat på pause, så havde forbundet afsluttet ligaen med dén stilling, fortæller Gaspart til Tertulia ifølge AS og hentyder altså til at La Liga og RFEF ikke har valgt at afslutte ligaen fordi at Barca sidder på førstepladsen.

Som bekendt snuppede Real Madrid førstepladsen fra Barca ved at vinde El Clásico, men bare runden efter generobrede Barca førstepladsen, da madrilenerne tabte til Betis mens Barca slog Real Sociedad. Dermed blev ligaen altså sat på pause med Barca som tophold, men det ser ud til at man skal igennem de sidste 11 kampe før en mester kan kåres.Det betyder, at man igennem juni og juli konstant spiller kampe for at spille de sidste 11 runder og det betyder samtidig at spillernes sommerferie, næste sæson pre-season samt sæson bliver rykket - ingen ved til hvornår, men første prioritet har helt tydeligt været at få gang i denne sæson igen.

Det vurderes, at Sevilla og Real Betis sparker La Liga i gang igen den 11. juni mens Barca spiller første kamp ude mod Mallorca den 14. juni. Det er dog ikke bekræftet endnu.

Topstillingen i La Liga
1. Barcelona: 58 point
2. Real Madrid: 56 point
3. Sevilla: 47 point
4. Real Sociedad: 46 point
5. Getafe: 46 point


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder