Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Inter åbner døren: Lautaro kan skifte til Barca

La Liga - 28. maj 2020Inter åbner døren: Lautaro kan skifte til Barca

© SIPA USA/PA Images


Det er ikke fordi, at Barca står til at hente en af verdens absolut bedste spillere, men historien om Lautaro Martinez' skifte til Barca har trukket den ene overskrift efter den anden og nu ser der endelig ud til at være faldet en afgørelse. Inter er klar over, at Lautaro har en frikøbsklausul og netop den er Barca blevet henvist til.

Således falder Lautaro Martinez' frikøbsklausul til 111 millioner euro når vi rammer juli og disse penge skal Barca hoste op med hvis de vil have fingrene i den argentinske angriber. Det fortæller Inters direktør Piero Ausilio til Sky Sport.

- Lautaro Martinez er ikke til salg. Det er korrekt, at Barca har kontaktet os, og vi har et godt forhold til Barca, men vi har forklaret dem, at Lautaro ikke kan forhandles, fortæller Ausilio og følger op:- Hvis Barca vil have Lautaro, så må de betale den fulde frikøbsklausul og så kan han skifte. Vi ønsker Lautaro på vores hold og hvis ikke det lykkedes, så er det fordi, at hans frikøbsklausul er blevet udløst. Det ved Barca - ligesom alle de andre klubber, som har kontaktet os.

Ifølge AS er der en helt speciel aftale inkluderet i Lautaro Martinez' Inter-kontrakt. I løbet af juli vil der være et vindue på 14 dage, hvor Lautaros frikøbsklausul officielt er på 111 millioner euro - alle andre dage er det Inter, som vurderer prisen. Andet steds skrives der om, at frikøbsklausulen er på 200 millioner euro mens altså falder til 111 millioner euro i det 14 dages vindue i juli.

Barca har forsøgt at inkludere spillere i en handel der nedsætter prisen, men Inter har altså gjort det klart for catalanerne, at Lautaro ikke kan forhandles og dermed må Bartomeu og co. betale den fulde pris for angriberen. Om de gør det bliver spændende at følge.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder