Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca fyrer André Cury

Nyheder - 29. maj 2020Barca fyrer André Cury

©


I aftes udsendte Barca en længere pressemeddelelse efter at bestyrelsen havde afholdt møde. Her kom man forbi adskillige punkter som normalt, men det er primært ét punkt, som har snuppet fokus efter at klubben frigav informationerne: André Cury er blevet fyret.

André Curys kontrakt stod ellers til at løbe frem til sommeren 2021, men man har valgt at fyre ham på stedet. Cury er specialist i det sydamerikanske markede og han var blandt andet med til at bringe både Neymar, Arthur, Yerry Mina og Paulinho til Barca. Han befinder sig ofte i Brasilien og har et enormt netværk på disse kanter hvorfor han har været yderst brugbar for Barca.

Bestyrelsen har dog vedhæftet en ny struktur i deres scouting-afdeling og det betyder, at André Cury er blevet afskediget. Man hæfter sig ved at man vil være mere effektiv og det var altså ikke noget, som man kunne se Cury indstille sig på.

- Med denne ændring viser klubben, at man sigter efter at styrke strategien inden for planlægning og på det operationelle plan, skriver klubben blandt andet i pressemeddelelsen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder