Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

15.000 trøjer på stadion mod Atletico Madrid

La Liga - 29. maj 202015.000 trøjer på stadion mod Atletico Madrid

© FC Barcelona


Det varer ikke længe før La Liga sparkes i gang igen. Det er i hvert fald forventningen efter som at alt lige nu forløber efter planen således fodbolden kan sættes i gang igen den 11. juni. Men det bliver uden tilskuere og derfor har Barca udtænkt en lidt anderledes plan til hjemmekampen mod Atletico Madrid.

Når Barca tager imod store hold plejer man typisk at skabe en tifo i sammenholdets tegn. En tifo på samme måde kan man ikke lave når Atletico Madrid gæster det mægtige stadion - der er nemlig ikke i underkanten af100.000 mennesker klar på lægterne som der ellers ville være. Derfor har Barca på et online bestyrelsesmøde skabt en plan.

Here we all play
Bestyresen har godkendt idéen om 'Here we all play' til kampen mod Atletico Madrid, hvor klubmedlemmer og fans fra hele verden får mulighed for at fylde stadion med Barcas førsteholdstrøje og eget navn bagpå. Desuden får man også chancen for at få transporteret eventuelle bannere til Camp Nou, som vil bive sat op.

15.000 trøjer bliver til lejligheden sat til salg til omkring 500,- kroner. En del af overskuddet bliver sendt videre til Barca Foundation i kampen mod Covid-19 og desuden ogå til Røde Kors i Catalonien, som leverer madkurve til udsatte familier. Trøjerne kan bestilles fra og med den 15. juni gennem klubbens officielle hjemmeside, hvor man kan personliggøre trøjen.

Når kampen mod Atletico Madrid slutter, vil klubben sørge for at sende alle trøjerne hjem til de respektive ejere.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder