Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Neymar nægter lønnedgang - vil til Barca

Transfermarked - 29. maj 2020Medie: Neymar nægter lønnedgang - vil til Barca

© Sport


Neymar forsøger i disse dage at gennemtvinge et skifte til Barca. Selvom PSG er åbent for et salg, da de har ændret taktik og i stedet vil forsøge at skabe et stærkt sammenhold fremfor et hold der lever af individualister, så forsøger Neymar stadig at presse dem til at indgå i forhandlingerne med Barca, som utvivlsomt ønsker brasilianeren tilbage til Camp Nou.

Coronakrisen har påvirket rigtig mange mennesker og det gælder også de rige fodboldklubber. I Barca er man gået over 70% ned i løn for at redde klubben, og nu er krisen også kommet til Paris, hvor PSG's præsident kræver spillerne 70% ned i løn. Men som man så det i Barca, hvor alle var klar til at hjælpe klubben, så er det totalt anderledes i PSG.Flere spillere er i mod lønreduktionen og ifølge Sport har Neymar også afvist at gå ned i løn for at tvinge PSG til et sommersalg. Neymar er den bedst betalte spiller i PSG og under normale omstændigheder ville han være blandt de spillere, som går forrest og kæmper for at samarbejde med klubben, men til trods for sin enorme stjernestatus har han valgt at afvise og i Frankrig betyder det kun én ting: Neymar vil væk fra PSG denne sommer.

Spillere som Cavani, Tiago Silva, Bernat og Ander Herrera har også afvist at gå ned i løn, så der er tale om en total splittelse, hvor man udelukkende tænker på at høste sin løn fremfror at hjælpe med at holde klubben i gang. PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi er ikke en tilfreds mand i disse dage forlyder det i fransk presse og spørgsmålet er hvad konklusionen bliver: Kommer det til at skade PSG eller vælger spillerne at gå ned i løn for klubbens skyld?


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder