Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: La Liga starter den 11. juni!

La Liga - 29. maj 2020Officielt: La Liga starter den 11. juni!

© La Liga


Så er det endelig officielt! Den spanske La Liga genstartes helt som ventet den 11. juni. Det bekræfter La Liga i en pressemeddelelse fredag eftermiddag. Det bliver intet andet end det store lokale brag mellem Sevilla og Real Betis, som kickstarter sæsonen igen.

Det har stået på i et stykke tid, at de to andalusiske hold skulle åbne La Liga den 11. juni, men der manglede fortsat nogle detaljer før man kunne trykke på den grønne knap og sætte gang i planen. Det er nu sket og dermed har man endelig endnu mere fodbold at glæde sig til. La Liga afsluttes med den sidste runde den 19. juli.

Set med Barca-briller skal man første gang efter coronapausen i aktion ude mod Mallorca. Det er den kamp, som Setiéns tropper har forberedt sig til de seneste to uger og den kamp spilles ifølge spanske medier den 15. juni kl. 21.30.Det spanske sportsråd er sammen med det spanske fodboldforbund og La Liga således blevet enig om, at man genstarter La Liga den 11. juni. Der resterer endnu 11 runder og der ikke til at være tilskuere til nogen af kampene.

I går blev det bekræftet, at den italienske Serie A vender tilbage den 20. juni mens Premier League sigter mod den 17. juni. Bundesligaen er allerede i gang og de øvrige ligaer har helt sikkert henvendt sig til tyskerne for at være sikker på, at man indleder ligaerne på bedst mulig vis. Desuden blev også Superligaen sparket i gang i går.

Dermed kan man se frem til fodbold i de fire største ligaer: La Liga, Premier League, Bundesligaen og Serie A inden for én måned. Den franske Ligue 1 blev afsluttet før tid og kommer således ikke i spil.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder