Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Her er UEFA's Champions League-plan

Champions League - 29. maj 2020Her er UEFA's Champions League-plan

©


Barca nåede kun lige at spille den første kamp af to mod Napoli i Champions Leagues ottendedelsfinale før turneringen blev sat på pause. Nu erfarer tyske Bild, at de har fået færden af hvordan resten af turneringen afvikles - for UEFA ønsker at finde en vinder og dermed skal kampene spilles.

En potentiel vinder skal under normale omstændigheder spille mindst fem kampe endnu. Der er dog otte hold i turneringen som normalt bør kunne se frem til mindst seks kampe såfremt de går hele vejen til finalen. Som bekendt var der adskillige returkampe som nåede at blive spillet færdig mens Barcas hjemmekamp mod Napoli blev udsat - præcis som Manchester City - Real Madrid, Juventus - Lyon og Bayern München - Chelsea.UEFA's Champions League-plan
- Fra og med kvartfinalerne vil turneringen fungere som en miniturnering i én by

- Der kommer ikke til at blive spillet returkampe. Kvartfinalen og semifinalen byder kun på én kamp og den kamp bliver spillet bag lukkede døre - altså ingen tilskuere.

- Samtlige kvartfinaler skal afvikles på to dage. Herefter får alle spillere to dages pause før alle semifinaler igen skal spilles over to dage. To dage efter afvikles finalen.

Der er ingen dato på for hvornår man forventer at afvikle turneringen - men det gælder om at holde tungen lige i munden for La Liga, Premier League og Serie A starter op meget snart med en turbo-program mens Bundesligaen allerede har set dagens lys efter coronapausen.

Det bliver altså på helt andre præmisser, at en Champions League-vinder bliver fundet - og mon ikke det må forventes at være til en kæmpe Barca-fordel, at der ikke skal spilles returkampe. Det har catalanerne ikke været særlig heldig med.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder