Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lineker: Kun Messi kan vi nyde uden fans

Nyheder - 31. maj 2020Lineker: Kun Messi kan vi nyde uden fans

Det blev for nyligt bekræftet, at La Liga vender tilbage om nu mindre end to uger med braget mellem Sevilla og Real Betis. Til denne slags kamp plejer stadion typisk at være fyldt op til sidste sæde for at skabe en fuldstændig vanvittig kulisse, men når La Liga starter op kommer det til at minde om en træningskamp.

Man ser det lige nu i Bundesligaen, hvor de første kampe gennem TV'et udelukkende mindede om to hold, der spillede træningskampe. Siden har man forsøgt at pålægge kampene dåselyd så der kommer lyd fra tilskuere - men det er ikke alle, som bryder sig om det. Nu vender La Liga snart tilbage og hvis man spørger den tidligere Barca-spiller Gary Lineker, så er det kun Messi, som man kan nyde ved fodbold uden fans.

- Vi har ikke set ham i mere end to måneder på grund af coronavirussen, men det ser endelig ud til at La Liga fortsætter bag lukkede døre, skriver Lineker på BBC.

- Det bliver ikke det samme uden fans, det er der slet ingen tvivl om, men Messi bliver måske det eneste, som vi kan nyde ved fodbold uden fans.

- At se Messi på banen igen vil blive nydt af rigtig mange mennesker. Hver gang, at jeg ser ham spille, selv på sine rolige dage, så skaber han noget som får dig til at sige 'hvordan gjorde han det?'. Han gør ting 3-4 gange i løbet af én kamp, som jeg aldrig formåede at gøre i min karriere. Han gør præcis de ting, som ingen andre kan.

- Michael Jordan er en anden personlighed, men man kan beskrive Messi på samme måde. Et ikon, som har sat sit præg på sporten. Du behøver ikke at kunne lide basketball for at nyde Jordan - og du behøver heller ikke at være fodboldfan for at nyde Messi. Præcis som Jordan er Messi historiens bedste i sin sport.

Messi har set skarp ud til træning, og nu handler det om at han overfører det til kampene startende med udekampe mod Mallorca, hvor en sejr sørger for at man bibeholder førstepladsen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder