Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Liste: Alle spillere Juve har forhørt sig om

Nyheder: Af Rasmus Halby - 31. maj 2020Liste: Alle spillere Juve har forhørt sig om

© Marca


Det er efterhånden ingen hemmelighed Barcelona er meget interesserede i at hente den 30-årige bosniske midtbanespiller Miralem Pjanic til klubben. Det har i løbet af de sidste par uger været mange forskellige rygter om hvordan Pjanic skal hentes til klubben. Barcelona virker overbevist om Pjanic er den rette mand til Barcelona-midtbanen, og derfor forsøger de sig med alverdens forskellige handelsmuligheder i håb om at nå en aftale med Juventus. Det er nemlig således at hele 15 Barcelona-spillere har været rygtet til Juventus, som en del af handlen, som også har inkluderet 27-årige Mattia De Sciglio i mange tilfælde.

De 15 spillere er:

- Arturo Vidal
- Ivan Rakitic
- Arthur Melo
- Nélson Semedo
- Ousmane Dembélé
- Ansu Fati
- Carles Aleñá
- Riqui Puig
- Ilaix Moriba
- Francisco Trincão
- Pedri González
- Júnior Firpo
- Moussa Wagué
- Jean-Clair Todibo
- Philippe Coutinho

Ifølge den madrilenske avis Marca, er Juventus mest interesseret i Arturo Vidal, Ivan Rakitic og Arthur Melo. Dette må også siges, at være den mest fornuftige handel i forhold til en 1:1-handel. Her skipper man en central midtbanespiller afsted for en anden.

Til gengæld har Nélson Semedo været den mest rygtede spiller, og det lignede på et tidspunkt nærmest en sikker handel. Også Ousmane Dembélé har været en del af nogle af disse rygter. Semedo har ellers vist sig som én af de bedste Barcelona-spillere under Quique Setién efter han har fået spillet sig ind i en rytme.

Juventus har også forsøgt at hente nogle af Barcelonas unge talenter til klubben, som de eksempelvis lykkedes med ved Alejandro Marqués i vinters. Disse spillere er Ansu Fati, Carles Aleñá, Riqui Puig, Ilaix Moriba, Francisco Trincão og Pedri González. La Masia har allerede set et stort nedfald siden Bartomeus tilkomst, og dette vil blot forøge nedgangen skulle Juventus lykkedes at snuppe én af disse.

Dertil kommer nogle af a-holdspillerne, som ikke får så meget spilletid - Junior Firpo samt de udlejede Moussa Wague, Jean-Clair Todibo og Philippe Coutinho. OGC Nice, Schalke 04 og Bayern München har alle allerede bekræftet, at de ikke aktiverer købsklausulerne i kontrakterne, hvorfor de godt kan involveres i handlen.

Til sidst kan Juan Miranda nævnes, som de tidligere også har forsøgt at hente til klubben som backup til Alex Sandro, men han har ikke været så konkret rygtet som del af Pjanic/De Sciglio-handlen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder