Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nyt skridt: Hele truppen må nu træne sammen

Nyheder - 1. juni 2020Nyt skridt: Hele truppen må nu træne sammen

© FC Barcelona


Det har været nogle uvante måneder for alle rundt omkring i verden, og det gælder også i Barcelona. Her har spillerne efter et par måneders isolation i hjemmet mistet formen og derfor handlede det om at skabe en plan, så man hurtigst muligt kan komme op i omdrejninger uden at risikere skader. Samuel Umtiti gik lynhurtigt i stykker - men ellers har alt været rigtig fint.

Da spillerne måtte vende tilbage til træningsanlægget, skulle de træne individuelt. Her mødte man op i sit træningsgear, løb ud på banen, trænede for sig selv, og kørte så hjem for at tage et bad. Totalt uvand, end hvad spillerne er vant til, men sådan var omstændighederne. Nu er der dog løsnet lidt op for det hele.

Man blev siden sat sammen i grupper af maks 10 personer og i dag, mandag, måtte spillerne endelig træne sammen alle sammen. Det betyder, at man trods omstændighederne nu har bedre betingelser til at forberede sig til kampen mod Mallorca om præcis 12 dage. Spillerne får altså under to ugers samlet træning før kampen - det er ikke optimalt, men det er de bedste betingelser for nu.

Det glæder man sig meget over, da spillerne ligesom alle andre i verden, savner fællesskabet når man pludselig har siddet i isolation og ikke måtte forlade sit hjem. Spillerne holdt formen ved lige derhjemme i pausen, men det er begrænset, hvor meget man får ud af det. Nu har spillerne dog vist særdeles gode takter ved de seneste ugers træningspas og nu handler det udelukkende om at få følelsen af at være et hold igen.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder