Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

5 Barca-spillere blev testet positiv for coronavirus

Coronavirus / COVID-19 - 2. juni 20205 Barca-spillere blev testet positiv for coronavirus

© FCBN


Det har været nogle turbulente uger for alle mennesker på grund af coronavirus, som blandt andet var grunden til at man måtte lukke nærmest alt ned således at alle kunne isolere sig derhjemme i håbet om at mindske smitten. Det samme var tilfældet i Barca, hvor alle i klubben blev sendt hjem på ubestemt tid og samtidig måtte gå langt ned i løn.

Spillerne er nu tilbage i fuld træning forud for La Ligas genstart, men det forløb ikke helt som planlagt, kan RAC1 pludselig meddele. Således blev truppen testet for coronavirus i starten af maj - for én måned siden - og resultatet var, at fem spillere faktisk blev testet positiv for coronavirus. To assistenter blev også testet positiv.

Det blev ikke meldt ud dengang, da Barca ikke skal stå med ansvaret for en sådan udmelding. Det var alene op til La Liga at behandle oplysningerne, men heldigvis har det ikke fået nogen betydning af negativ karakter - alle i truppen er i dag testet negativ og derfor er der blevet åbnet op for den samlede træning hvor hele truppen må træne sammen.Ifølge journalisten Gerard Romero er det La Liga, som administrerer lige præcis denne type oplysninger, hvorfor der var god grund til at Barca ikke meldte ud om det for en måneds tid siden. La Liga har med fuld overlæg valgt at holde informationerne for sig selv så man på bedst mulig vis kunne håndtere situationen i ro uden at alverdens medier skulle ringe og banke på døren for at suge flere opysninger.

La Liga starter igen den 11. juni og det sker udelukkende fordi, at alle i og omkring klubberne er blevet testet negativ for corona. For Barcelona starter La Liga igen den 13. juni når de på udebane møder Mallorca. Herefter gælder det hjemmekampen mod Leganés.

Spillerne mødte for nogle uger siden op til indiviuel træning på Barcas træningsanlægget og siden blev det godkendt, at man måtte træne i grupper og i går mandag kom det grønne lys så til at hele truppen måtte træne sammen. Det er gode nyheder forud for ligaens genstart.

Det vides ikke hvilke fem spillere eller to assistenter, som blev ramt af coronavirus.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder