Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca og Lautaro enig om skifte

Transfermarked - 2. juni 2020Avis: Barca og Lautaro enig om skifte

©


Barca er optimistiske og Lautaro Martinez glæder sig. De to parter er klar til føre skiftet fra Inter igennem og nu meldes det i Italien, at Barca er enig om de kontraktlige vilkår med Lautaro Martinez - nu mangler man at blive enig med Inter, som længe har været det helt store problem.

Lautaro bliver i Barca udstyret med en 5-årig kontrakt til en værdi af 12 millioner euro plus bonusser hvert år. Lige nu afventer han situationen mellem Barca og Inter, men han har for længe siden gjort det klart over for Inter, at han er indstillet på at skifte til Camp Nou denne sommer.

Sport har forsøgt at gøre brug at deres netværk, men Barca vil hverken be-eller afkræfte de nye historier. De fokuserer kun på forhandlingerne med Inter og Barca tror på, at man nok skal få fingrene i den argentinske angriber til en fordelagtig pris.

Efter at Real Madrid og Manchester City tilbage i februar pludselig viste interesse for Lautaro Martinez, tog Barca skeen i den anden hånd og førte efterfølgende nogle intense forhandligner igennem i håbet om at han ikke ville lade sig friste af flere penge, som det tidligere er set. Inter har desuden givet Barca tilladelse til at tale med Lautaro.

Barca håber, at man kan komme til enighed hvor man 'kun' betaler i omegn af 60 millioner euro. Det kræver, at man inkluderer spillere med i handlen - men indtil videre har Inter sat sig fast på, at Barca skal indløse frikøbsklausulen på 111 millioner euro for at gøre sig forhåbninger.

En aftale nærmer sig med hastige skridt og det er kun et spørgsmål om tid før Barca og Inter når til enighed.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder