Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Klausul: Messi bliver i endnu et år

Nyheder - 3. juni 2020Klausul: Messi bliver i endnu et år

©


Man kan nærmest ikke forestille sig Lionel Messi skifte væk fra Barca, men hvis han skulle tage den beslutning, så kan han gå gratis. Det er en aftale, som han har med klubben - men det bliver ikke denne sommer. Han har nemlig ikke udløst klausulen der gør, at han kan skifte gratis.

Siden han var 13 år har Lionel Messi været i Barca og han er siden vokset til at blive historiens bedste fodboldspiller. Han har lige nu en kontrakt frem til sommeren 2021 - altså et lille års tid endnu, men han havde chancen for at skifte denne sommer uden beregning. Hvis det skulle have været aktuelt, så skulle han have meddelt Barca i går - 2. juni.

Ifølge ESPN skal Messi give klubben besked senest den 5. juni altså på fredag, men der foreligger en gentlemens aftale på grund af coronavirussen så man har skubbet beslutningen frem til den 2. juni og da Messi ikke har givet klubben besked om at skifte, er det altså en kendsgerning at han bliver i mindst ét år.

ESPN fortæller, at Messis familie og folk tæt på klubben har bekræftet situationen og dermed kan man glæde sig over endnu et år med magi fra Messis fødder. Muligvis mere, da Bartomeu kæmper hårdt for at forlænge Messis kontrakt frem til 2023.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder