Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Uventet konkurrence om Sergiño Dest

Transfermarked - 3. juni 2020Uventet konkurrence om Sergiño Dest

©


Den unge Ajax-back Sergiño Dest har tiltrukket sig en masse interesse fra europæiske storklubber og Barca meldes særdeles interesseret i ham såfremt Nelson Semedo rykker videre til Manchester City, som samtlige spanske og engelske medier melder om i disse dage.

Blot et par uger efter at Barca meldte sin interesse i Sergiño Dest, kan franske PSG nu også melde sig ind i kampen. Og dem gider Barca ikke at lege med. PSG's sportsdirektør Leonardo forsøger at bygge et hold baseret på et stærkt fundament frem for en masse individualister, og her skifter man gerne Thomas Meunier ud med Dest.

Ifølge France Football vurderer PSG at Dest koster i omegn af 20 millioner euro. Det kan dog gå hen og blive til mere hvis en budkrig starter - men den vil Barca trække sig fra med det samme skulle den opstå. PSG har netop hentet Mauro Icardi på en permanent aftale for 60 millioner euro, så den franske klub træder trods alt varsomt i jagten på nye spillere, da de også har været ramt af coronakrisen.

Før coronapausen var det Bayern München, som førte an i kampen om Dest, men deres interesse er så småt forduftet og Barca har de seneste par uger været forrest i køen - specielt da Dest for få uger siden smed et billede op på sin Instagram iført en Barca-trøje.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder