Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Manchester City åbner interesse for Sergi Roberto

Transfermarked - 3. juni 2020
Manchester City åbner interesse for Sergi Roberto

©


Sergi Roberto har aldrig for alvor været rygtet væk fra Barca til trods for hans enorme alsidighed. Ligesom man for år tilbage havde brasilianske Adriano til nærmest hver position på banen, så har Roberto vist sig som en solid erstatning for sine holdkammerater. Den alsidighed ønsker Pep Guardiola i Manchester City.

Mundo Deportivo nævner, at Manchester City er interesseret i at hente Sergi Roberto, da klubben er klar til at sende Cancelo videre. City vurderes også til at være utrolig tæt på Nelson Semedo, hvor der endda nævnes om avancerede forhandlinger, men englænderne er måske ikke færdig med Barca.

Roberto har været en del af Barca siden han i 2006 kom fra de yngre rækker. Han har kæmpet sig til 274 kampe i Barca-trøjen og ønsker selv at fortsætte i Barca, men hos RAC1 spekulerer man i, at Quique Setién ønsker sig en fuldblodig højreback - både til at starte på pladsen mens også til at agere backup.

Sergi Roberto er egentlig midtbanespiller, men blev for mange år siden omskolet til højrebacken og har desuden også spillet som venstreback, i midterforsvaret, på midtbanen og ude på begge kanter oppe i angrebet.

Barca har gjort det klart for Manchester City at man på ingen måde er interesseret i en eventuel byttehandel med Cancelo. Man tager kun imod penge.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder