Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: PSG kræver 175 mio. euro for Neymar

Transfermarked - 3. juni 2020Medie: PSG kræver 175 mio. euro for Neymar

© Getty Images


Før coronapausen for alvor tog sin tur verden over, havde Barca store - og realistiske - planer om at hente både Neymar og Lautaro Martinez. Præsident Bartomeu drømmer stadig om duoen, men må måske vinke farvel til én af dem, medmindre han formår at tjene en masse penge.

Ifølge Sport har PSG således prissat Neymar til 175 millioner euro hvilket Barca på ingen måde har råd til hvis de også skal spendere 111 millioner euro på at købe Lautaro Martinez fri fra sin Inter-kontrakt. Det vil samlet set give et beløb på svimlende 286 millioner euro svarende til 2,1 milliarder kroner hvilket er totalt urealistisk specielt efter at man er gået glip af en masse penge som følge af coronavirussen.

Barca ved dog at Neymar drømmer om at returnere og Barca selv vil da også have Neymar tilbage. Desuden kan PSG sagtens indfinde sig i at sælge Neymar, men de kommer næppe til at sende ham ud af vagten for en slik. PSG vil suge alt ud af en mulig handel og det kan gå hen og give Barca problemer.

Der er dog en regel der gør, at FIFA kan gå ind og fastsætte prisen, da Neymar ikke har forlænget sin kontrakt i tre år. Den pris, som FIFA menes at kunne sætte på Neymar, lyder på 137 millioner euro hvilket stadig er ekstraordinært meget, men dog langt under de 175 millioner euro, som PSG kræver.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder