Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Messi døjer med en muskelskade

Skader - 4. juni 2020Medie: Messi døjer med en muskelskade

© AS


Med under to uger tilbage til at Barca spiller sin første kamp i La Liga efter coronapausen, er der pludselig opstået skadesproblemer omkring Lionel Messi, som ellers har set ualmindelig skarp ud til træningen de seneste par uger. Flere medier melder om en skade - men det er ikke bekræftet af klubben.

Catalansk TV3 breaker nyheden om, at Messi døjer med stærke muskelsmerter omkring højre lår. Det opstod angiveligt efter tirsdagens træning og det skulle være grunden til, at han onsdag måtte træne for sig selv indendøres. Her blev der også foretaget en MRI-scaning for at finde omfanget af den mulige skade. Catalansk TV3 melder om en decideret skade, som gør ham tvivlsom til kampen mod Mallorca den 13. juni.

Ifølge AS har Barca ikke været troværdige i deres udtale omkring Messi. Klubben meldte ud, at Messi trænede for sig selv for at undgå at overbelaste sig selv, men ifølge mediet er det ikke korrekt. Der er allerede tale om en skade.Barcas lægestab skal på hårdt arbejde - helt som ventet efter coronapausen. Men der resterer 11 finaler i denne sæson af La Liga og uden Messi bliver det langt sværere at vinde mesterskabet. Man tager derfor ingen chancer og spørgsmålet er om argentineren når at blive klar til Mallorca-kampen, hvor det handler om at sikre en god præstation, som man kan bygge videre på efter coronapausen.

Messi indledte sæsonen med en slem skade, som holdt ham ude i adskillige uger. Det var lige efter sommerferien og lige inden at sæsonen startede. I alt to måneder bøvlede han med i starten af sæsonen og man håber ikke, at der er tale om noget i samme stil denne gang. Derfor arbejder man lige nu benhårdt på at klarlægge skadens omfang.

Det vurderes ikke at den nuværende skade er lige så slem som den tidligere på sæsonen, men man vil ikke risikere at sende ham for løverne for tidligt og derfor bliver det spændende at se, hvad klubben melder ud i morgen. Spillerne har fri i dag og kommer derfor ikke i træning. Om Messi træner med eller ej i morgen er derfor det helt store fokuspunkt i Barca lige nu.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder