Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Madrilensk avis sender Anonymous mod Barca

Nyheder - 4. juni 2020Madrilensk avis sender Anonymous mod Barca

©


I Madrid er man ikke lige frem tilhængere af Barca, og hvis det går Barca dårligt, så glæder man sig i Madrid. Legen fungerer også omvendt - og nu har Marca i en noget mærkværdig artikel henvendt sig direkte til Anonymous i håbet om at de kan hjælpe med at finde ud af hvor stort et hul Bartomeu og co. egentlig har gravet i årenes løb.

- Den catalanske klub er angiveligt enig med Lautaro Martinez i forhold til en sommerhandel til en værdi af 111 millioner euro. Men på samme tid har Barca bedt sine spillere om at gå ned i løn. Barca arbejder hårdt på at finde penge til regnskabet, men de lever åbenbart i en verden, hvor penge ikke betyder noget og man kan hente alle de spillere, som man vil, skriver Marcas Rubén Jiménez.

- Det er tid for Anonymous, som igen er vokset op, til at udstille Barcas konti og give verden lov til at se hvor stort et hul klubben egentlig har gravet, skriver han endvidere og hentyder til at Anonymous skal grave sig dybt ind i Barcas ledelse og se hvad der egentlig foregår.Det er en ellers meget kortfattet artikel fra Rubén Jiménez, som dog rammer plet i at Barca har store drømme, men at den aktuelle situation bare ikke gør alt realistisk. Om Barca får hentet og solgt de spillere, som de har på listen, må tiden vise. Hvornår transfervinduet åbnet vides endnu ikke.

Desuden har Anonymous allerede sat sig i respekt på grund af deres tidligere 'bedrifter' - men Barca tænker næppe videre over det. Lige nu kæmper man for at holde regnskabet i orden og at forberede sig bedst muligt til kampen mod Mallorca mens ledelsen arbejder benhårdt på at sikre sig transferaftaler.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder