Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

ESPN: Eric García skal erstatte Gerard Piqué

Transfermarked - 4. juni 2020ESPN: Eric García skal erstatte Gerard Piqué

© AS


Ifølge ESPN er Manchester City-forsvarsspilleren Eric García manden der skal overtage for Gerard Piqué, men Pep Guardiola er ikke glad for at skulle skille sig af med sin forsvarsspiller. Eric García har en fortid i La Masia og har derfor kenskab til klubben.

Han vurderes til at kunne gå hen og blive en langtidsløsning for Piqué, efter at man solgte ham til Manchester City i 2017. Sidste år forsøgte man sig med Matthijs De Ligt, som dog valgte Juventus i stedet og nu retter man så blikket tilbage på Eric García.Pep Guardiola nyder dog samarbejdet med García og har ikke tænkt sig at slippe ham let. Han er på kontrakt i City frem til sommeren 2022 og City arbejder på at kunne forlænge hans kontrakt således at man kan holde interesserede klubber på afstand.

I Barca ser man det som et kæmpe plus, at García har arbejdet sammen med Pep Guardiola siden han rykkede fra Barca. Det gør ham mere attraktiv, da Pep og Barca deler spillestil. Man tror på, at García kræver minimal tilvænning.

Man skal dog huske på, at til trods for ESPN rapport, så er Barca langt mere interesseret i Lautaro og Neymar og det er to spillere, som på ingen måde er billige. Derfor kræver det også at man finder pengene til at købe García.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder