Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aubameyang holder øje med Lautaro-handlen

Transfermarked - 4. juni 2020Aubameyang holder øje med Lautaro-handlen

© TT


Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til Barca, men der har aldrig været forhandlinger eller konkret interesse, men det kan ske i løbet af den kommende måned. Arsenal-bomberen holder nemlig øje med Lautaro Martinez-handlen. Det kan være hans nøgle til et Barca-skifte.

Barcas topprioritet er med afstand Lautaro Martinez, men Inter vil ikke forhandle om prisen. Det betyder, at Barca skal fremskaffe mindst 111 millioner euro for at købe Lautaro fri fra sin Inter-kontrakt, men det kan gå hen og blive svært for catalanerne hvis ikke man får solgt de nødvendige spillere for at indhente pengene. Man skal også huske på de tabte penge her i coronapausen hvorfor Barca ikke kan spendere som forventet.Aubameyangs kontrakt udløber næste år og han kan derfor skifte til en langt billigere pris end Lautaros 111 millioner euro. Hans navn har været på Barcas transferliste over mulige indkøb siden januar som erstatning for Luis Suárez på den korte bane - Lautaro er løsningen på den lange bane. Ifølge Sport har Aubameyang fortalt Arsenal, at han kun vil skifte hvis Barca banker på døren.

Aubameyangs umiddelbart markedspris lyder på 56 millioner euro, men Barca tror på, at de kan få ham billigere hvis man skulle glippe muligheden for at hente Lautaro til klubben. Arsenal-angriberen har spillet 97 kampe for The Gunners og scoret 61 målet hvilket må siges at være stærkt taget i betragtning af at Arsenal ikke lige frem samler på pokaler i disse tider.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder