Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Messi er skadet!

Nyheder - 5. juni 2020Officielt: Messi er skadet!

© FC Barcelona


Messi er skadet. Det er nu bekræftet af Barca selv. Ifølge spanske kilder blev Messi skadet ved tirsdagens træning hvorfor han måtte trække sig fra onsdagens træning og i stedet træne på lavt niveau for sig selv. Torsdag havde hele truppen fået en fridag, men fredag var alle mand tilbage - og her ventede alle spændt på meldingen fra Barca. Den er nu kommet - og som frygtet er Messi skadet. Dog lader det ikke til at være alvorligt.

- Barca-kaptajnen Messi har en mindre skade i højre lår, og trænede for sig selv, hvor han fulgte et skræddersyet træningsprogram for at undgå unødvendig overbelastning med otte dage til at Barca endelig skal spille kamp igen. Han forventes at kunne træne med sine holdkammerater om et par dage, forlyder det fra klubben i en officielt meddelelse.Alle spillere var ude på træningsbanen i dag udover altså Messi, men også Ansu Fati sprang træningen over. B-spilleren skulle ligesom Messi træne for sig selv, men ellers kunne Setién nyde godt at tilværelsen fra de øvrige B-spillere Iñaki Peña, Araujo, Chumi, Monchu, Riqui Puig, Collado samt Jorge Cuenca og Kike Saverio.

I morgen er der igen planlagt træning, men noget anderledes har Setién valgt, at lørdagens træning skal foregå på Camp Nous græstæppe, da Setién ønsker en mere kamp-agtig atmosfære, selvom ligaens resterende kampe bliver uden tilskuere.

Barca møder Mallorca lørdag i næste i uge holdets første kamp siden coronavirussen. Messi har set ekstremt skarp ud til træningen, men døjer altså nu med problemer med bare otte dage til kick off. Selvom Barca skriver, at han forventes at træne med igen om et par dage, så er han på nuværende tidspunkt tvivlsom til kampen. Man vil næppe sende ham i kamp med risiko for at skaden bryder op og han derved misser endnu flere kampe.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder