Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi bliver klar til La Liga-genstart

Skader - 6. juni 2020Messi bliver klar til La Liga-genstart

© Sky


Med bare en uge til at man genstarter La Liga og spiller kamp ude mod Mallorca, kom der dårligt nyt fra Barca, da Messi pludselig ikke kunne deltage i holdets træning på grund af en mindre skade. Der er ikke tale om en overbelastning, som der ellers blev rapporteret i de spanske medier onsdag.

Fredag kunne Barca meddele, at der er tale om en decideret skade, og at Messi vender tilbage til normal træning om et par dage. På den måde forsikrede klubben, at argentineren snart er tilbage i træning og samtidig betyder det, at han bliver klar til kampen mod Mallorca. Typisk skriver Barca, at lægerne følger skadens udvikling - og på den baggrund ville Messi helt klart være tvivlsom til kampen. Men den besked sendte klubben ikke ud.

Det var altså et tegn, som klubben udsendte, og det kan man kun vurdere til at være positivt. Messi mærkede noget i tirsdags og sprang onsdagens træning over. Torsdag havde holdet fri og da man mødte ind fredag blev argentineren igen testet og her var resultatet så positivt, at klubben altså kunne melde ud, at han snart er tilbage i træning.

Efter at have holdt adskillige måneders pause på grund af coronavirussen, er Barca tilbage i kampe igen lørdag den 13. juni ude mod Mallorca. Sæsonen har bevæget sig ind i sommermånederne og det betyder, at mange af kampene fremadrettet først afvikles klokken 22 - også på hverdage. Det gør man for at ramme de lavere temperatur på en varm sommerdag i Spanien.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder